Cart

Privacyverklaring

Tripledarts.nl is gevestigd aan de Schierstins 19 te Leeuwarden en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Uw persoonsgegevens worden verwerkt zodra u bij ons een account aanmaakt dan wel een bestelling plaatst. Deze gegevens zijn door u verstrekt aan ons. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
Voor en achternaam
Adresgegevens
E-mailadres
Gegevens over surfgedrag op onze website
Internetbrowser en type apparaat

Uw gegevens worden opgeslagen voor het verwerken van de volgende doelen:
Afhandelen van betalingen
Verzenden van e-mails/nieuwsbrieven
U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om u van dienst te kunnen zijn
U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Goederen en diensten af te leveren

Verstrekking aan derden
Wij geven de door jou verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor de levering van de door jou bestelde producten of aangevraagde diensten. Zo maken wij gebruik van een derde partij voor de afhandeling van iDeal-betalingen in onze webshop en geven we je gegevens door aan de postbezorger om de bestelling bij jou te bezorgen. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt.

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraude-onderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht jouw gegevens af te geven.

Cookies
Tripledarts.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Tripledarts.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Minderjarigen
Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Persoonsgegevens wijzigen/verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of zelfs te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Tripledarts.nl en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@tripledarts.webspriet.dev. We reageren zo snel mogelijk. Tripledarts.nl wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons