Cart

Over Triple Darts

Tripledarts.nl is een online dartspeciaalzaak die zich richt op de vrijetijds darter en de prestatie gerichte darter. Tripledarts.nl is gestart in januari 2019 en zal zich gedurende de jaren steeds verder door ontwikkelen. Het assortiment van Tripledarts.nl bestaat uit, flights, shafts, shirts, dartborden en dartpijlen. Gedurende dit jaar zal Tripledarts.nl zich verder uitbreiden met een breder assortiment, ruimere voorraden en scherpe prijzen.

Tripledarts.nl levert dartsartikelen van topmerken zoals Harrows, Target, Winmau, XQ max, Red Dragon en vele andere merken.

Wilt je op de hoogte blijven en profiteren van de leuke aanbiedingen van Tripledarts.nl? Volg dan deze Facebook en Instagram pagina.

Eigenaar

Pieter Sikkema

Eigenaar / verkoper

Over mij

Beste bezoeker. Ik ben Pieter Sikkema ben 27 jaar en woon in Leeuwarden. Mijn hobby’s zijn voetbal, tennis en darts. Gedurende mijn pubertijd kwam ik erachter dat ik gek ben op darts en altijd alles wil zien en kijken van darts. Zo gooi ik in mijn vrije tijd regelmatig een pijltje, speel ik competitie en ben ik actief op toernooien. Ik heb de opleiding Small Business en Retail Management gevolgd waarmee ik eigenlijk niks meer deed. Ik vond het zonde om mijn kennis en ervaring links te laten liggen en vond het tijd dat ik mijn passie met mijn opleiding ging combineren. Vandaar dat ik gekozen heb om van een droom werkelijkheid te maken. Zo ben ik op het idee gekomen om deze darts webshop te starten en hoop hier in de toekomst veel plezier en ervaring uit te halen. Ik hoop jullie allen goed van dienst te zijn en ik hoop op een fijne samenwerking. Hopelijk kan ik jullie van alle vragen voorzien en hoop dat jullie veel plezier zullen ervaren van jullie eventuele aankopen.

Groetjes Pieter Sikkema